Ιστορία

Μετά από πολλά χρόνια καλλιέργειας των αμπελώνων της οικογένειας και βλέποντας ότι η περιοχή είναι από τις καλύτερες αμπελοοινικές περιοχές, ιδρύσαμε το δικό μας οικογενειακό οινοποιείο στην περιοχή του Μαλανδρενίου το έτος 1987.

Οι αμπελώνες του οινοποιείου αποτελούνται από 40 στρέμματα ιδιόκτητα που βρίσκονται στις πλαγιές του Αρτεμισίου και σε υψόμετρο 500-750 μέτρων. Οι κλιματολογικές συνθήκες σε συνδυασμό με τα επικλινή εδάφη προσφέρουν τους καλύτερους οιωνούς για την παραγωγή ποιοτικών και αρωματικών οίνων.

Ξεκινήσαμε δειλά -δειλά την παραγωγή του οίνου μας και βλέποντας χρόνο με το χρόνο να αυξάνεται η κατανάλωση  αποφασίσαμε να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας σε ένα ακόμη καλύτερο προϊόν .Μετά από πολλές ώρες απασχόλησης και φροντίδας πιστεύουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να απευθυνθούμε σε πολύ απαιτητικούς λάτρεις του καλού κρασιού.

Σκοπός της οικογένειας είναι η καλλιέργεια ποικιλιών που θα συνδυάζονται αρμονικά με το μοναδικό μικροκλίμα της περιοχής για τη δημιουργία εκλεκτών κρασιών.

Μαλανδρένι Άργους, Αργολίδα